VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

Контакт телефон
Пратете порака
Нашата локација

Тале Христов бр.2, Бутел

Добродојдовте во VFV Medical Clinic

VFV Clinic е приватна здравствена установа од примарна и секундарна здравствена заштита, која се наоѓа на тромеѓа помеѓу општините Бутел, Чаир и Шуто Оризари, на лесно пристапно место за со приватно возило и јавен превоз. Истата е во непосредна близина на бул. Босна и Херцеговина, одалечена помалку од 1 км од Качанички пат и скопската обиколница и 4 км одалечена од центарот на градот.

Примарна медицина

Поликлиниката на примарно ниво ќе работи во мрежа на здравствени установи, односно Општите лекари ќе бидат матични лекари (поврзани со фонд)

Медицински третман

Медицинскиот третман значи управување и грижа на пациентот за борба против болест или нарушување.

Домашна посета

Домашната посета обезбедува персонализирани и професионални услуги за да овозможи брзо и удобно закрепнување во удобноста на вашиот дом.

Систематски преглед

Активностите на медицината на трудот се насочуваат кон унапредување на здравјето и работната способност на работниците и превенција на професионалните болести, болестите во врска со работата и повредите при работа.

Високостручен кадар

Нашите лекари се квалификувани лекари и врвни професионалци.

Секундарна медицина

Рекоа за нас

Што напишаа нашите клиенти за нас

0% Квалитет
0 Пациенти годишно
0 Персонал
0 Години искуство
0 Задоволни пациенти

VFV CLINIC

ЛЕКАРИ СПЕЦИЈАЛИСТИ

ЛЕКАРИ ПО ОПШТА МЕДИЦИНА

Новости

ЧПП

Имате прашања?

– Општата амбуланта ( матични лекари ) работи од понеделник до сабота од 8 часот наутро до 20 часот навечер.
– Нашата дежурна служба работи 24/7
– Домашната служба работи од понеделник до сабота од 8 часот наутро до 20 часот навечер.

Со оглед на тоа дека „VFV CLINIC“ има пациенти од целиот регион, нашиот персонал зборува неколку јазици. Имаме персонал со полно работно време кој зборува на следниве јазици: македонски, англиски, турски, албански, српски.

Секако дека да, но приоритет имаат пациентите со закажан термин.

Одделот за дијагностички лаборатории нуди комплетен спектар на услуги, а лабораториски услуги нудиме 7 дена во неделата.

Галерија

Партнери

VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic