Работно време

Home / Работно време

Добродојдовте во VFV Medical Clinic

Работно Време

Приватаната VFV Clinic е здраствена установа која нуди услуги достапни 24/7h, со главна цел да се придонесе поефикасно и поконцизно здраство кое на најдобар начин ќе му служи на општеството