Д-p. Александра Точко

+389 2 2666 111

aleksandra@vfvclinic.com

01.03.2017 - 22.12.2021

Специјализант по радиологија - Медицински факултет – Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2009 - 2015

Медицински факултет – Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

Закажете термин

Добијте последните информации и поволности за понудите на болницата или веднаш закажете термин

Оддели