Д-p. Анета Кајсторовска

+389 2 2666 111

aneta@vfvclinic.com

2018

Специјалист по физикална медицина и рехабилитација - Медицински факултет, VII/2 – Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2005

Медицински факултет, VII/1 – Медицински факултет при универзитетот во Нови Сад, Р. Србија, Др на медицина

Закажете термин

Добијте последните информации и поволности за понудите на болницата или веднаш закажете термин

Оддели