Домашна посета

Домашната посета обезбедува персонализирани и професионални услуги за да овозможи брзо и удобно закрепнување во удобноста на вашиот дом.

Услуги кои се вршат во домашни услови од страна на VFV Clinic се:


* Преглед во домашни услови

* Аплицирање на секаков тип на терапија

(Инфузиона, интрамускулна, интравенозна, субкутана)

* Катетеризација

* Земање на материјал за лабораториско испитување во VFV Laboratory

Закажете термин

Добијте последните информации и поволности за понудите на болницата или веднаш закажете термин

Оддели