VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

VFV CLINIC

Верни на вашето здравје!

Kontakt fon

02 2555 333

Пратете порака

medical-info@vfvclinik.mk

Нашата локација

Тале Христов бр.2, Бутел

Добродојдовте во VFV Medical Clinic

ВФВ Поликлиник е приватна здравствена установа од примарна и секундарна здравствена заштита, која се наоѓа на тромеѓа помеѓу општините Бутел, Чаир и Шуто Оризари, на лесно пристапно место за со приватно возило и јавен превоз. Истата е во непосредна близина на бул. Босна и Херцеговина, одалечена помалку од 1 км од Качанички пат и скопската обиколница и 4 км одалечена од центарот на градот.

Примарна медицина

Поликлиниката на примарно ниво ќе работи во мрежа на здравствени установи, односно Општите лекари ќе бидат матични лекари (поврзани со фонд)

Медицински третман

Медицинскиот третман значи управување и грижа на пациентот за борба против болест или нарушување.

Итна помош

Решавање на итни медицински проблеми е обврска на лекарите од примарната здравствена заштита и кои се специјалисти во својата област

Специјалности

Возрасните и помладите лекари се квалификувани лекари и врвни професионалци. Тие имаат завршено високо медицинско образование и обука.

Високостручнен кадар

Медицинските професионалци вклучуваат лекари, медицински сестри, болнички работници, итни медицински техничари и друг обучен кадар.

Секундарна медицина

Testimonials

What Our Clients Say

0% Квалитет
0 Пациенти годишно
0 Персонал
0 Години искуство
0 Задоволни пациенти

Professionals

Our Doctors

Latest News

Be the first to read

ЧПП

Have some Questions?

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient ntesmus. Proin vel nibh et elit mollis commodo et nec augue tristique sed Quisque velit nisi, pretium ut lacinia lementum id enim. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient ntesmus. Proin vel nibh et elit mollis commodo et nec augue tristique sed Quisque velit nisi, pretium ut lacinia lementum id enim. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient ntesmus. Proin vel nibh et elit mollis commodo et nec augue tristique sed Quisque velit nisi, pretium ut lacinia lementum id enim. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient ntesmus. Proin vel nibh et elit mollis commodo et nec augue tristique sed Quisque velit nisi, pretium ut lacinia lementum id enim. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat.

Hospital Gallery

Partners

VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic
VFV Medicine Clinic

Subscribe to Newsletter

Get healthy news and solutions to your problems from our experts!